Tuesday , November 29 2022

Termoficarea Sucevei, negociată cu trei firme

Cele trei firme care şi-au depus ofertele sunt: Thermonet SRL, SC TRANSAGENT SRL şi Veolia Energie Bucureşti. Negocierea directă va avea loc marţi, 18 august, iar în urma acesteia se va semna, dacă nu vor fi contestaţii, un contract în ceea ce priveşte transportul şi distribuţia agentului termic în municipiul Suceava 

calorifer [800x600]

In cursul zilei de ieri s-au depus ofertele pentru negocierea directă ce va avea loc marţi, în ceea ce priveşte termoficarea municipiului Suceava. Potrivit reprezentanţilor Primăriei municipiului Suceava, s-au depus trei oferte, după cum urmează: SC Thermonet SRL, SC TRANSAGENT SRL şi Veolia Energie Bucureşti. Toate cele trei oferte au fost considerate eligibile, astfel încât, marţi, 18 august a.c., începând cu orele 09:00, din două în două ore reprezentanţii Primăriei Suceava vor purta discuţii confidenţiale cu fiecare ofertant în parte, pentru a stabili un câştigător. Precizăm că această negociere directă are loc ca urmare a nedesemnării unui câştigător al celor două licitaţii organizate de Primăria Suceava în vederea asigurării apei calde şi căldurii în municipiul reşedinţă de judeţ, după ce SC Termica SA a intrat în faliment.
Reamintim că prima etapă a licitaţiei pentru transportul şi distribuţia agentului termic în municipiul reşedinţă de judeţ a fost anulată din cauză că la aceasta au fost depuse doar două oferte, iar în caietul de sarcini este prevăzut că minimul de oferte este de trei. Cea de-a doua etapă a licitaţiei a fost anulată din cauza neeligibilităţii unei firme ofertante, prin urmare, în “concurs” rămânând din nou doar doi concurenţi. Menţionăm că, cel mai pro-babil, un nou operator al serviciilor de termoficare va fi desemnat într-un viitor apropiat, iar contractul va fi semnat într-un timp scurt, dacă nu vor exista contestaţii. (I.G.N.)

Vezi si

Flutur: Despre Bucovina trebuie vorbit și luptat în fiecare zi

Săptămâna aceasta a debutat cu manifestări prilejuite de Ziua Bucovinei. Iar ziua de luni a …