Wednesday , October 5 2022

Termica anunţă oficial că vrea să-şi bată joc în continuare de suceveni

Primăria a înregistrat societatea TRANSAGENT la Registrul Comerţului u societatea municipalităţii ar urma să se ocupe cu transportul şi distribuţia energiei termice în Suceava. Cel mai probabil, noua  societate va solicita ANRSC licenţă temporară de funcţionare, pentru a putea participa la a doua etapă a licitaţiei pentru preluarea acestei activităţi în Suceava. Si muribunda Termica SA a anunţat că doreşte să participe la licitaţia privind transportul şi distribuţia agentului termic

 termica1 [800x600]


Primarul municpiului Suceava a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă că SC Termica SA doreşte să participe la licitaţia care priveşte transportul şi distribuţia agentului termic, după ce, la licitaţia trecută, comisia de evaluare a hotărât că oferta propusă nu a fost eligibilă.
“Avem o copie după procesul verbal al adunării creditorilor de la SC Termica SA prin care creditorii, în procent de 62,76% cer revocarea hotărârii Consiliului Local al municipiului Suceava, prin care am hotărât reluarea licitaţiei pentru transport-distribuţie şi, de asemenea, tot într-un procent de 62,76% ne aduc la cunoştinţă că s-a hotărât participarea societăţii Termica la licitaţia pentru transportul şi distribuţia agentului termic. Acest lucru nu este interzis, ei au participat şi data trecută, însă cea care se pronunţă este comisia, ea va stabili dacă oferta dumnealor este sau nu eligibilă. Data trecută oferta lor a fost respinsă pe conside-rente de neeligibilitate”, a explicat Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.
Totodată, noua societate de transport-distibuţie a agentului termic, TRANSAGENT a fost înregistrată la registrul comerţului şi este posibil, în cazul în care se va dori obţinerea unei licenţe temporare, ca noua societate de transport-distribuţie a agentului termic să participe la a doua etapă a licitaţiei. “Municipalitatea a înregistrat la re-gistrul comerţului societatea TRANSAGENT SRL Suceava, s-a deschis şi un cont bancar şi, în funcţie de cursul discuţiilor de astăzi, vom decide dacă mergem mai departe să soli-cităm ANRSC această licenţă temporară de funcţionare pentru a putea participa la a doua etapă a licitaţiei, dar răspunsul îl vom afla după ce vom vedea ce oferte se depun”, a declarat Ion Lungu. (I.G.N.)

Vezi si

TIR din Suceava, încărcat cu 24 de tone de vechituri și gunoaie din Suedia, oprit la intrarea în țară

Marți, 04 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, …