Friday , February 3 2023

Terasa VIP, din zona Cetăţii de Scaun Suceava, închisă de către inspectorii DSV

Terasa Vip Cetate Suceava


Deoarece în perioada 14-17 august, Cetatea de Scaun a Sucevei şi Muzeul Satului Bucovinean vor gazdui cea de a VIII-a ediţie a Festivalului de Artă Medievală “Stefan cel Mare”, inspectorii din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au intensificat controalele la unităţile de alimentaţie publică din zonă. “Dorim să evităm orice neplăcere şi din acest motiv punem accent pe munca de prevenţie. Colaborăm cu Primăria Suceava iar în zilele ce vor urma vom continua această serie de verificări la agenţii economici din municipiu. A trecut cu bine Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică, fără incidente şi acest lucru ne dorim şi cu ocazia Festivalului de Artă Medievală”, a declarat doctorul Vasile Semeniuc, purtător de cuvânt în cadrul DSVSA Suceava.
In urma controalelor de săptămâna trecută, inspectorii sanitar veterinari au suspendat temporar activitatea terasei VIP din imediata apropiere a Cetăţii de Scaun. Se pare că aici, alimentele erau păstrate în condiţii improprii, iar temperaturile la care erau reglate frigiderele erau necorespunzătoare. Administratorii au primit şi o amendă în valoare de 2.000 lei.
In cursul serii de ieri, activitatea a fost reluată, inspectorii DSV constatând în urma recontrolului că neregulile au fost remediate. Tot în cadrul controalelor din cursul săptămânii trecute, s-a decis şi suspendarea altor două unităţi de alimentaţie pu-blică din municipiul Suceava pe motive de igienă precară. “Aceştia au fost amendaţi cu câte 2.600 de lei fiecare”, a completat doctorul Vasile Semeniuc. (Cristina RUSTI)

Vezi si

Femeie de 28 de ani, prinsă de jandarmi la Fălticeni cu un rucsac burdușit cu 120 de pachete cu țigări

Joi, 2 februarie, în jurul orei 11.00, un echipaj de jandarmi, aflat în timpul serviciului …