Tuesday , May 11 2021

Taximetrist beat, prins de poliție după ce un pasager a deschis ușa mașinii fără să se asigure și a lovit o altă mașină

Sâmbătă, 10 aprilie, la ora 15.05, echipajul de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că o persoană care se afla în calitate de pasager într-un autoturism taxi a deschis ușa fără să se asigure pe str. Universității din Suceava, i-a avariat autoturismul, iar conducătorul auto se află sub influența alcoolului.

politia, masina noua Obiectiv

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului și a fost identificat conducătorul auto, I. Dorin, de 55 ani, din  Ipotești, care a înmânat agentului constatator documentele sale și ale autoturismului. Autoturismul condus de I. Dorin este de culoare galbenă, avea montată caseta luminoasă cu inscripția taxi și o transporta pe numita Grecean Elena la domiciliu. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la sediul Spitalului Județean Suceava, UPU, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Vezi si

O femeie din Udești încearcă de aproape jumătate de an să aducă în țară trupurile neînsuflețite ale fiicei și nepoțelului ei

O mamă și fiul ei au fost găsiți fără suflare, în luna decembrie a anului …