Thursday , June 30 2022

Taxele și impozitele locale se pot plăti la Primăria Suceava începând de miercuri

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat luni, 4 ianuarie, că peste două zile cetățenii vor putea achita contribuțiile aferente pentru acest an, care au rămas la valoarea din 2020.

Într-o postare de pe contul de Facebook al edilului se reitera, printre altele, facilitatea bonificației de 10% pentru achitarea integrală a taxelor la finele primului trimestru și opțiunea de a plăti online. De asemenea, un element de noutate față de anii precedenți este că plata taxelor și impozitelor se poate face până la ora 18.00, nu până la ora 14.00, cum s-a practicat mai bine de un deceniu.

„Vă aducem la cunoștință faptul că Taxele și Impozitele locale se pot plăti la Primăria Municipiului Suceava începând cu data de 6.01.2021. Facem precizarea că taxele și impozitele locale nu au fost majorate în acest an, ci sunt la nivelul anului 2020. Persoanele fizice și juridice care achită taxele și impozitele locale integral până la data de 31.03.2021 beneficiază de o bonificație (reducere) de 10% din suma datorată. Plata se poate face la ghișeele municipalității zilnic de luni până vineri, între orele 8.00-18.00 sau online la adresa www.ghiseul.ro”, a precizat Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

ATENȚIE! Avertizări meteo de caniculă. Val de căldură persistent, temperaturile (diurne și nocturne) se apropie de recordurile absolute ale perioadei 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, o avertizare  meteo de caniculă, care vizează cea …