Monday , May 27 2024

Tata si trei fii, arestati dupa ce au batut cu batele un tanar de 31 de ani

Dup\ un conflict avut cu un t=n\r din P\tr\u]i, un b\rbat de 59 de ani, [i-a chemat fiii `n ajutor [i, `mpreun\ cu ace[tia, i-a aplicat lui Ioan Morhan o b\taie crunt\ N Gheorghe Burduja [i fiii s\i, Samoil, Ion [i Daniel au fost re]inu]i de poli]i[ti [i prezenta]i apoi instan]ei de judecat\ cu propunere de arestare preventiv\ pentru 29 de zile, propunere ce a fost acceptat\

Un t=n\r de 31 de ani din P\tr\u]i a ajuns zilele trecute la spital dup\ ce a `ncasat o b\taie crunt\.
Incidentul s-a petrecut joi sear\, fiind reclamat la poli]ie `n jurul orei 21.30 de c\tre Mariana R. din comuna P\tr\u]i, aceasta men]ion=nd c\ un grup de persoane au agresat un t=n\r venit `n vizit\ la so]ul s\u.
Poli]i[tii deplasa]i la fa]a locului l-au identificat la locuin]a lui Corneliu R. de 32 ani, din comuna P\tr\u]i, pe Ioan Morhan de 31 ani, din comuna D\rm\ne[ti, care prezenta dou\ pl\gi în zona capului. Din aceast\ cauz\, poli]i[tii au solicitat o ambulan]\, victima fiind transportat\ de urgen]\ la spital.
Din cercet\rile efectuate de oamenii legii a rezultat c\ în seara zilei de joi, în jurul orei 21,00, Ioan Morhan, afl=ndu-se în localitatea P\tr\u]i, a avut o alterca]ie verbal\ cu Gheorghe Burduja de 59 ani, localnic, dup\ care s-a deplasat la locuin]a lui Corneliu R. unde a parcat ma[ina în curte.
În acest timp, în fa]a por]ii locuin]ei în cauz\ a oprit un autoturism din care a cobor=t Gheorghe Burduja, fiind `nso]it [i de trei fii de-ai s\i, Samoil Burduja de 28 ani, Ion Burduja de 34 ani [i Daniel Burduja, de 23 ani. ~narma]i cu b=te, cei patru au p\truns f\r\ drept în curtea locuin]ei lui Corneliu R., unde l-au lovit cu s\lb\ticie pe Ioan Morhan, provoc=ndu-i mai multe leziuni.
Cei patru suspec]i au fost prin[i [i re]inu]i de poli]i[ti. Prezenta]i `n fa]a instan]ei, ace[tia au fost aresta]i preventiv pentru o perioad\ de 29 de zile. Tat\l [i cei trei fii ai s\i sunt cerceta]i sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunilor de: „violare de domiciliu”, „lovire sau alte violen]e” [i „ultraj contra bunelor moravuri”. (P.B.)

Vezi si

Adrian Popoiu și-a lansat candidatura pentru un nou mandat de primar la Siret. Flutur: Orașul se află pe drumul cel bun și va avea autostradă

Adrian Popoiu a avut duminică, 26 mai, lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar …