Tuesday , January 31 2023

Tată și fiică, prinși la furat în casa unei femei din Suceava

Luni, 2 noiembrie, la ora 12:20, lucrătorii Biroului de Ordine Publică s-au deplasat pe str. Ilie Ilașcu din municipiul Suceava întrucât o femeie a sesizat prin 112 faptul că ,,doi țigani i-au intrat în casă, iar la vederea acesteia au fugit.”

Persoana vătămată a declarat verbal faptul că în jurul orei 12.10, în timp ce se afla la etajul locuinței personale situată pe str. Ilie Ilașcu a auzit câinele familiei lătrând foarte tare, motiv pentru care a coborât.

Femeia a observat în holul principal al locuinței o persoană de sex masculin. Întrebându-l pe acesta ce caută în casa ei, acesta i-ar fi răspuns că vrea un pahar cu apă, iar imediat după aceasta a constatat faptul că de pe celălalt hol de la parter al locuinței sale a apărut o persoană de sex feminin, care fiind de asemenea întrebată ce caută în casă i-ar fi răspuns că are bureți de vânzare.

Imediat după, cei doi au părăsit locuința și curtea persoanei vătămate, fiind prinși de către polițiști în spatele blocului cu nr. 4 de pe strada Ilie Ilașcu, în timp ce încercau să fugă de la fața locului prin escaladarea unui gard.

S-a stabilit faptul că cele două persoane se numesc R. R., de 64 ani și G. C., de 25 ani, tată și fiică, ambii din Şcheia.

Persoana vătămată nu  a constatat lipsa de bunuri, obiecte sau valori din locuință, iar asupra autorilor nu au fost identificate obiecte de interes.

Autorii au fost predați predați organelor de cercetare din cadrul BIC Suceava, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii tentative la infracțiunea de furt calificat.

Totodată aceștia au fost sancționați contravențional conform Lg nr. 55/ 2020 cu amendă contravențională de câte 1.000 lei fiecare.
secretarasite

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …