Tarom va relua cursele zilnice spre București din 22 august, iar din 1 septembrie vor fi 13 curse pe săptămână

11 august 2020, 13:45

Tarom va relua zborurile zilnice de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” pe ruta Suceava – București și retur. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Astfel, începând cu data de 22 august 2020, Tarom va avea curse aeriene zilnice de la Suceava iar aterizarea pe Aeroportul Ștefan cel Mare va fi la ora 22:55 și decolarea a doua zi dimineață, la ora 05:20. De la 1 septembrie, Tarom va suplimenta frecvențele spre București, cu zboruri în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică, aterizarea pe aeroportul Ștefan cel Mare fiind la ora 19:20 și decolarea spre Otopeni fiind la 19:45.

Gheorghe Flutur a discutat cu conducerea Aeroportului și cu privire la organizarea optimă a fluxului de pasageri în condițiile creșterii numărului de curse în perioada următoare.

Reamintim că începând de luni, 10 august, Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava a preluat zborurile operate de Compania Blue Air pe Aeroportul Bacău în intervalul august-septembrie. Reamintim că vor fi 6 curse spre 4 țări și care trei cu o frecvență de două ori pe săptămână – Bruxelles (luni și miercuri), Torino (marți și joi), Milano – Bergamo (miercuri și duminică) – iar două cu patru frecvențe pe săptămână – Dublin (marți, joi, sâmbătă și Duminică), Roma – Fiumicino (marți, miercuri, vineri și sâmbătă). De asemenea, o cursă spre Londra – Luton va avea o frecvență de cinci zboruri pe săptămână în zilele de luni, joi, vineri, sâmbătă și duminică. (D.P.)

reportersite

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Argon 12/08/2020 la ora 8:48 -

    Am ajuns de la Bucuresti la orele 23, cu preluarea bagajelor s-a facut 23,15 si surpriza neplacuta a fost ca microbuzul cu ruta Aeroport Suceava nu mai era. De ce? Se doreste ca singura solutie sa ramina taximetristii, care jecmanesc fara rusine pasagerii?