Friday , December 9 2022

Târguri de job-uri, „Produs în Bucovina” și ateliere de creație pentru copii, la Iulius Mall Suceava

O săptămână efervescentă, cu evenimente pentru toate vârstele îi așteaptă pe suceveni la Iulius Mall. Cafeneaua cu Joburi și Bursa locurilor de muncă aduc oportunități de locuri de muncă, Târgul de Toamnă propune cele mai căutate produse ale sezonului, iar Atelierele de Creație pregătesc încă o provocare colorată pentru copii.

Săptămâna vine cu oportunități pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. Miercuri, 12 octombrie 2022, în intervalul 10.00 – 18.00, Cafeneaua cu Joburi vine la parterul Iulius Mallzona fântânii arteziene interioare, cu propuneri de cariere, dar și cu o cafea din partea casei. Printre companiile care vor fi prezente la eveniment se numără: TehnoWorldEggerKroll PlusWolf Recruit, Olint Com și Trutzi.

Cu posibile job-uri pentru o evoluție armonioasă sau schimbări de carieră, vine și Bursa locurilor de muncă pentru absolvențila Iulius MallInginer industria alimentarăinginer construcțiiinginer de producțieproiectantcontabilgraphic designer sunt câteva dintre oportunitățile pe care le vei descoperi vineri14 octombrie, în intervalul 10.00 – 13.00. Tot aici, poți să afli mai multe despre firmele care angajează în perioada următoare: Ana Rom SecurityGlobal DesignAdriaMoldoMedModaMissMopan și mulți alții.

Cei interesați de locuri de muncă în străinătate sunt așteptați sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 18.00, la Caravana DB Work. Reprezentanții Caravanei vor oferi toate informațiile necesare pentru o carieră în domenii, cum ar fi cel navallogisticindustrial sau construcții.

Târgul de toamnă „Produs în Bucovina” reunește în parcarea Iulius Mall producători locali din toată regiunea. Gospodarii vor aduce cu ei, de la miere de albinefructe și legume de sezonsucuri naturaleproduse de patiserie și panificație, până la carnelactate și murături. Vino în parcarea Iulius Mall, în perioada 13 – 16 octombrie, și bucură-te de aromele toamnei, la „Produs în Bucovina”!

Studioul creației se montează și în această sâmbătă, în zona Kids de la Iulius Mall. Mentorii îi așteaptă pe cei mici cu o nouă temă ingenioasă, prin care își vor împleti îndemânarea și imaginația. Realizarea unei girafe pe suport de lemn și decorarea ei cu plastilină 5D este mai simplu decât sună și mai distractiv decât ai crede. Atelierele de Creație se desfășoară în două grupeprima intrând în lumea artelor de la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00Intrarea se face pe bază de bilet, care se poate lua gratuit de la Centrul Info.

Vezi si

Flutur: Sper ca în 2023 să putem trimite la finanțare tronsonul dintre Pașcani și Suceava al A7. Avem nevoie de această autostradă ca de aer

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a mers, joi, personal în zona unde urmează a …