Friday , June 14 2024

Tânărul din Pojorâta, student la Cluj, care a supraviețuit tragediei rutiere din Bistrița se află la Terapie Intensivă, intubat

Daniel Rusu, tânărul din Pojorâta student la Cluj, singurul supraviețuitor al tragicului accident rutier din Telciu, județul Bistrița-Năsăud, în care au murit trei persoane, este în stare gravă, intubat, la Terapia Intensivă a spitalului din Bistrița.

Informația a fost dezvăluită luni, pentru mesager24.ro, de purtătorul de cuvânt al unității medicale, Camelia Strugari.

”În urma accidentului rutier petrecut duminică seara (08.01.2023) pe DN 17 C, în localitatea Telciu din județul Bistrița-Năsăud, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adus un bărbat în vârstă de 20 de ani din județul Suceava, în stare gravă, cu politraumatism, cu multiple fracturi costale, hemotorax, ruptură splenică, hemoperitoneu. A fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și în prezent este internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă, sub observație și tratament de specialitate”, a transmis Camelia Strugari pentru mesager24.ro.

Este vorba despre suceveanul Daniel Rusu (foto), în vârstă de 21 de ani, din comuna Pojorâta. Acesta se afla în autotursimul care s-a izbit frontal de un autocar duminică seară, la Telciu, fiind singurul supraviețuitor din mașina care a căzut în râu.

Reamintim că duminică seara, în jurul orei 17:30, alte trei persoane din Pojorâta și-au pierdut viața după ce autoturismul în care se aflau, cu numere de Suceava, s-a izbit frontal de un autocar ce transporta 37 de persoane. Este vorba de Robert Cehren (21 de ani – șoferul mașinii), Alexandra Străjeriu (20 de ani) și Costică Cehren (40 de ani) – unchiul lui Robert. Cei trei tineri studenți se întorceau la facultățile din Cluj-Napoca, în timp ce unchiul lui Robert se îndrepta spre aeroportul din Cluj Napoca pentru a pleca la muncă în străinătate. În autocarul care venea dinspre Cluj și mergea spre Sighet erau 38 de oameni care, din fericire, nu au avut de suferit.

Vezi si

USV, în primele 1.500 instituții de învățământ superior la nivel global, potrivit clasamentului Times Higher Education – Impact Rankings 2024

Clasamentul Times Higher Education (THE) – Impact Rankings, ediția 2024, poziționează Universitatea ”Ștefan cel Mare” …

error: