Thursday , February 9 2023

Tânărul din Arbore acuzat că ar fi omorât o bătrână din Milișăuți a fost bătut de o fată

Vasile Vlăduț Pușcașu, de 19 ani, din Arbore, tânărul trimis în judecată pentru că ar fi omo­rât o bătrână din Milișăuți, găsit nevinovat și achitat, a fost bătut de o tânără de 20 de ani

La data de 31 iulie 2018, la ora 21.40, polițiștii din Arbore au fost anunțați prin 112 de către Cristina G., de 17 ani, din orașul Siret, despre faptul că în zona denumită „Comandă” din comuna Arbore are loc un scandal între concubinul ei, Vasile Vlăduț Pușcașu, de 19 ani, și Sebastian Păduraru, de 24 de ani, ambii localnici. Agenții deplasați la fața locului i-au găsit pe Vasile Vlăduț Pușcașu, Cristina G. și Alexandra P., de 25 de ani, din comuna Arbore, care au declarat faptul că în timp ce se aflau în locuința acesteia din urmă, Maria Păduraru, de 20 de ani, localnică și Sebastian Ionuț Păduraru au aruncat cu pietre spre locuință, spărgând două geamuri, iar în momentul în care Vasile Vlăduț Pușcașu a ieșit afară, Maria Păduraru l-a lovit o singură dată. Tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal Ră­dăuți, unde a primit diagnosticul de „contuzie toracică”. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de „lovire sau alte violențe” și „distrugere”.

Amintim că la data de 10 iulie 2018, Curtea de Apel Suceava l-a achitat definitiv pe Vasile Vlăduț Pușcașu, după ce Tribunalul Suceava a luat împotriva sa măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de trei ani și patru luni pentru comiterea infrac­țiunii de tâlhărie calificată și viol urmat de moartea victimei.

Tânărul a fost trimis în judecată pentru că ar fi omorât o bătrână de 70 de ani, din Milișăuți, pe când avea vârsta de doar 15 ani. (D.Z.)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …