Sunday , December 4 2022

Tânărul de 21 de ani, ajuns în comă la spital după ce a avut un accident rutier în Câmpulung Moldovenesc, a decedat

Alexandru Cojocar, de 21 de ani, din Vama, a decedat la Spitalul Judeţean Suceava u acesta a ajuns în urmă cu o săptămână în comă la spital, după ce maşina în care se afla a lovit gardurile unor case, a acroşat un copac, după care s-a răsturnat într-o livadă

accident campulung


Alexandru Cojocar, de 21 de ani, din comuna Vama, a decedat la Spitalul Judeţean Suceava, în seara zilei de luni, în jurul orei 21.00, după ce timp de opt zile a fost în comă. Tânărul a ajuns în data de 19 octombrie a.c., în comă la spital, după ce a avut un grav accident rutier în Câmpulung Moldovenesc. Atunci, atât Alexandru Cojocar cât şi Ovidiu Constantin Belei, de 25 de ani, ambii din comuna Vama, au ajuns în stare gravă la spitalul sucevean. Accidentul rutier a avut loc, în jurul orei 05.15, pe Calea Bucovinei la ieşire spre Vama, în apropierea pensiunii Royal. Tânărul de 25 de ani era la volanul unui autoturism Audi A6. La un moment dat, acesta a călcat prea tare pedala de acceleraţie, a pierdut controlul asupra volanului şi a părăsit partea carosabilă. Maşina s-a lovit de gardurile unor case, de unde a fost proiectată într-un copac, răsturnându-se pe partea dreaptă într-o livadă. In urma impactului atât şoferul cât şi pasagerul de pe scaunul din dreapta faţă, un tânăr de 21 de ani, au fost aruncaţi în afara autoturismului. Potrivit martorilor, unul dintre tineri a fost găsit sub maşină, iar celălalt la câţiva metri în apropierea unui cap de pod. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanţă, care i-au găsit pe tineri în stare de inconştienţă. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava. Tinerii care erau într-o stare destul de gravă, cu traumatisme cranio – cerebrale complexe au fost introduşi în sălile de operaţie.
Poliţiştii urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul şi dacă şoferul era băut. Ovidiu Belei şi Alexandru Cojocaru nu au putut fi testaţi cu aparatul etilotest, din cauza stării lor de sănătate, însă la spital li s-au recoltat probe biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei.
Cei doi nu purtau centuri de siguranţă în momentul impactului, iar maşina în care se aflau a fost avariată în proporţie de 85%. Cel mai probabil tinerii se întorceau dintr-un club. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Recomandări ale polițiștilor suceveni pentru șoferii nevoiți să circule pe ceață, polei sau ninsoare 

Polițiștii suceveni atrag atenția cu privire la faptul că în această perioada a anului îşi …