Wednesday , December 7 2022

Tânără de 25 de ani, electrocutată din cauza unei pompe de apă defecte

În data de 10 iulie, în jurul orelor 17.08, polițiștii din Vama au fost sesizați prin  112 d despre faptul că pe strada Cerbului din comuna Vama, o fată în vârstă de 25 de ani s-a curentat.

A fost identificată C. Geanina, conștientă, în ambulanța sosită la fața locului. Din discuțiile purtate a rezultat faptul că C. Geanina, în timp ce se afla în curtea locuinței sale, fiind udă pe mâini și desfășurând activități gospodărești, a pus mâna pe robinetul de la chiuveta montată pe peretele unei anexe iar în momentul în care a dorit să dea drumul la apă a rămas cu mâna încleștată pe robinet, căzând în genunchi fără reacție.

Ş. ștefan, electrician de meserie, a conștientizat faptul că este posibil ca nepoata sa să se fi curentat și i-a acordat de urgență primul ajutor până la sosirea echipajului de pe ambulanță.

Ulterior ambulanța a condus-o pe victimă la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, în stare conștientă, fiind acuzate dureri la nivelul inimii.

În urma efectuării cercetării la fața locului, în prezența unui electrician, s-a stabilit ca loc al defecțiunii pompa din centrala locuinței, aflată la o distanță de aproximativ 4 metri de locul evenimentului. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Vezi si

Conflict la Școala Gimnazială Zamostea. Directoarea a chemat Poliția în ajutor, iar o profesoară Ambulanța

Disensiunile dintre corpul profesoral și directoarea școlii din Zamostea mocnesc de ceva timp, iar la …