Tuesday , January 31 2023

Tanara de 23 de ani, moartă după ce s-a curentat în timp ce spăla un covor

Vineri seara, în jurul orei 18.40, un bărbat din Bunești, a sesizat prin 112 faptul că o fată a fost găsită curentată în casă, solicitând sprijinul unui echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele verificări efectuate de polițişti a rezultat că în cursul zilei devineri, N. Niculina, de 23 ani, din Bunești, a desfășurat activități gospodărești, de una singură, în incinta curții locuinței sale, iar pe terasa betonată din fața imobilului spăla un covor, folosind un furtun de cauciuc, conectat la un cablu electric prevăzut cu ștecher improvizat pentru a funcționa pompa submersibilă din fântână.

Din declarațiile concubinului și a vecinilor, a reieșit faptul că, aceasta a fost găsită căzută pe covorul umed, cu fața în sus și ținând în mâna stângă cablul electric de ștecher având lipsă un fragment, iar la degetul mare, la nivelul falangei în zona interioară a unghiei, prezenta o leziune specifică arsurilor provocate de curent electric.

Totodată, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a efectuat manevre de resuscitare victimei, însă fără rezultat, fiind constat decesul acesteia, iar ca și cauză a producerii: „stop cardio respirator neresuscitabil”.

Cadavrul nu prezenta semne de violență și a fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …