Monday , September 26 2022

Un tânăr din Todiresti, căutat de DIICOT, le-a spus politistilor că are simptome de coronavirus și a fost dus la Spital

 

Un tânăr din Suceava, la care polițiștii au făcut percheziții, vineri, în baza unui mandat emis de DIICOT Arad, le-a spus oamenilor legii că s-a întors recent din Italia și are simptome de coronavirus. Acesta a fost dus la spital.

Polițiștii din Suceava au descins la locuința tânărului în vârstă de 25 de ani, vineri, din localitatea Todirești, județul Suceava, în baza unui mandat de percheziţie emis de DIICOT Arad.

Potrivit unor surse, în momentul în care tânărul era transportat către la sediul IPJ Suceava, cu autospeciala de Poliție, le-ar fi declarat polițiștilor că este venit recent din Italia și că prezintă simptome similare coronavirusului.

Astfel, polițiștii au decis transportul lui la spital.

„I s-au recoltat probe, au fost transmise spre analiză și mâine (sâmbătă – n.r.) vom primi rezultatul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Diana Mihaela Gășpărel.

Conform unor surse medicale, tânărul a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Suceava cu simptomatologie respiratorie și se așteaptă rezultatele analizelor. (Mediafax)

Vezi si

Patru gospodării distruse de incendii, în mai puțin de 24 de ore

În mai puțin de 24 de ore, pompierii militari suceveni au fost nevoiți să intervină …