Wednesday , November 30 2022

Tanar sucevean retinut dupa ce a fost prins incercand sa treaca granita cu tigari de contrabanda

Un t=n\r din comuna Straja a fost re]inut, miercuri seara, de poli]i[tii de frontier\, fiind cercetat pentru trecerea ilegal\ a frontierei de stat [i contraband\, dup\ ce a fost prins transport=nd, `mpreun\ cu alte dou\ persoane, mai multe baxuri cu ]ig\ri de contraband\.
Potrivit unui comunicat de pres\ al Inspectoratului Jude]ean al Poli]iei de Frontier\ (IJPF) Suceava, `n timpul unei misiuni de supraveghere a frontierei, poli]i[tii de la Sectorul Poli]iei de Frontier\ (SPF) Brodina au observat, miercuri seara, trei persoane care transportau mai multe colete voluminoase. Pe timpul execut\rii unei misiuni specifice, poli]i[tii de frontier\ au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, în apropierea grani]ei, pe teritoriul României, trei persoane care nu `[i justificau prezen]a în zon\ [i care transportau mai multe colete voluminoase, se arat\ `ntr-un comunicat al IJPF Suceava. Poli]i[tii de frontier\ l-au re]inut doar pe unul din cei trei, fiind vorba de Nicolae S., un t=n\r de 20 de ani, din comuna Straja, celelalte dou\ persoane reu[ind s\ fug\, profit=nd de `ntuneric [i de terenul accidentat. ~n zona `n care a fost re]inut t=n\rul au fost descoperite trei colete ce con]ineau 2.000 de pachete cu ]ig\ri marca Doina, provenind din Republica Moldova. T=n\rul a fost re]inut [i este cercetat pentru trecere ilegal\ a frontierei de stat [i contraband\ `n form\ agravant\, iar `ntreaga cantitate de ]ig\ri, `n valoare de 12.000 de lei, a fost re]inut\ `n vederea confisc\rii de c\tre poli]i[tii de frontier\ suceveni. Totodat\, poli]i[tii de frontier\ suceveni fac, `n prezent, cercet\ri pentru depistarea tuturor persoanelor implicate `n acest caz. (Dan PRICOPE)

Vezi si

80 de cadre medicale veterinare au solicitat vaccinare antirabică, după semnalarea a patru cazuri de turbare în doar 10 zile

Patru cazuri de rabie la câini din gospodării au fost raportate, în perioada 15 – …