Wednesday , May 18 2022

Tânăr șofer din Șaru Dornei, băut bine încă de dimineață, dus în arest la Bistrița, după ce a lovit o mașină, un om fiind rănit

Sâmbătă dimineață, la ora 07.10, P. Andrei, de 26 ani, din Șaru Dornei, în timp ce conducea un autoturism Audi pe DN 17 B, în localitatea Dorna Arini, din cauză faptului că nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de un autoturism VW care circula în fața sa, când acesta a efectuat un viraj la stânga, au intrat în coliziune față în spate.

În urma accidentului a rezultat rănirea lui O. H., conducătorul autoturismului VW, care a fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism toracic”, va fi transferat la UPU Suceava.

Șoferii ambelor autovehicule au fost  testaţi  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul lui O. H. și de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul lui  P. Andrei, șoferul Audi-ului.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămarea corporală din culpă” și „conducere sub influența alcoolului” și au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, față de suspectul P. Andrei, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Bistrița Năsăud din lipsă de spațiu în arestul IPJ Suceava.

Vezi si

Pagube de aproximativ 400.000 de euro în urma uriașului incendiu de la o firmă de prelucrarea lemnului din Vatra Dornei

Polițiștii au continuat cercetările privind incendiul de luni de la o societate de prelucrarea lemnului …