Wednesday , April 21 2021

Tanăr poliţist, găsit împuscat în cap la marginea Sucevei

Agentul principal de poliție Aursulesei Ionuț anunţase luni după-amiază în jurul orei 17 că vrea să se sinucidă, fiind afectat de faptul că s-a despărţit de soţie. El a fost găsit de poliţisti împuscat în cap. A  fost dus în comă de gradul IV la Spitalul Judeţean

Luni seara, poliţistii suceveni au desfăsurat ample acţiuni de căutare a unui coleg de-al lor care, în jurul orei 17 a postat pe Facebook un mesaj în care anunţa că vrea să se sinucidă din cauză că s-a despărţit de soţia sa.

Agentul principal de poliție Aursulesei Ionuț din cadrul Secției de Poliție Darmanesti, a fost găsit la periferia municipiului Suceava, în masina personală, prezentand o plagă prin împușcare în zona capului. La faţa locului au sosit de urgenţă echipaje ale ambulanţei, tanărul poliţist fiind transportat în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean Suceava. In aceste momente, agentul de poliţie este în operaţie, fiind în comă de gradul 4, prezentand o plagă de intrare si una de iesire a glonţului, medicii fiind extrem de rezervaţi asupra sanselor de salvare a sinucigasului.

Agentul principal de politie Aursulesei Andrei Ionuț este născut la 22.06.1987 în municipiul Suceava, fiind în prezent ajutor sef post la Postul de Poliție Comunal Darmanesti.

CONTINUA

Vezi si

Anunț de presă lansare proiect Grant capital de lucru ELIDORA S.R.L