Sunday , February 5 2023

Tânăr fără permis, rănit grav după ce a intrat cu motocicleta într-un BMW, la Dumbrăveni

Pe motocicletă se mai afla și tânără de 17 ani, care a fost și ea rănită. Niciunul dintre ei nu purta cască sau echipament de protecție.

Sâmbătă, la ora 16.03, S. Vasile, de 20 ani, din Siminicea, în timp ce conducea motocicleta HONDA pe DN29, în comuna Dumbrăveni, din direcția Dumbrăveni către Salcea, nu a păstrat o distanță frontală suficientă față de autoturismul BMW condus regulamentar în fața sa de Ț. Lăcrămioara, de 24 ani, din Dumbrăveni, care era oprit pentru a efectua virajul la stânga către parcarea magazinul Penny, și a intrat în coliziune față spate cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a tânărului care conducea motocicleta, diagnosticat cu „politraumatism prin accident rutier, fractură femur bilateral  și rănirea ușoară a unei fete de 17 ani, din Dumbrăveni, aflată și ea pe motocicletă. S. Vasile – conducătorul motocicletei – nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Nu s-a putut efectua testarea cu aparatul etilotest la fața locului. Ulterior, acestuia i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferița BMW-ului a fost testată cu aparatul etilotest,valoarea fiind zero.

Cei doi tineri de pe motocicletă nu purtau cască de protecție și nici echipament adecvat.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …