Friday , January 27 2023

Tânăr din Frasin, reținut după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat o mașină cu număr fals de înmatriculare

Duminică, 8 decembrie, în jurul orelor în jurul orelor 08.15, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului au oprit pentru control pe DN 17, în localitatea Bucșoaia, oraș Frasin, autoturismul marca BMW 320 care se deplasa din direcția Frasin spre Gura Humorului și era condus de Ghiorghiță C., de 22 ani, din Frasin.

Verificând în bazele de date privind deținătorii de permise de conducere, polițiștii au aflat faptul că tânărul figurează ca având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat ca urmare a comiterii unei infracțiuni la regimul circulației rutiere. Totodată, cu ocazia verificării numărului de înmatriculare, s-a stabilit că acesta este atribuit unui autoturism marca Opel, vehicul radiat din circulație din data de 08.07.2019. Examinând autoturismul BMW și consultând baza de date privind evidența vehiculelor înmatriculate în România, oamenii legii au constatat că mașina îi aparține lui Gabriel T., din Cajvana și a fost autorizată provizoriu să circule pe teritoriul României până la data de 10.08.2018. Ca urmare a acestor concluzii, Ghiorghiță C. a fost reținut pentru 24 de ore, începând cu data de 8 decembrie, orele 15.00.

Pe numele său polițiștii au în­­­tocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „condu­cere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” și „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”. (O.S.)

 

 

Vezi si

Managerul Spitalului Județean: Toleranța zero față de actele de corupție. Tot personalul va fi reinstruit cu privire la standardul anti-mită

Managerul Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava,  medicul Alexandru Calancea, a susținut …