Thursday , July 18 2024

Tânăr de 25 de ani din Fălticeni, accidentat mortal de tren la intrarea în stația CFR Târgu Jiu

Un tânăr de 25 de ani, din Fălticeni, a fost accidentat mortal de tren la intrarea în stația CFR Târgu Jiu, a anunțat, miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj.


Potrivit sursei citate, marți seară, polițiști din cadrul Biroului Județean Transporturi Feroviare Gorj au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată mortal de tren, la intrare în stația CFR Târgu Jiu.
“Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilindu-se faptul că, pe calea ferată, în apropierea semnalului de intrare în stația CFR Târgu Jiu, un tren, care circula pe relația Craiova – Târgu Jiu, a accidentat mortal o persoană de sex masculin. La fața locului au fost prezente echipaje din cadrul ISU și SMURD Gorj, care au constatat decesul persoanei. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoana decedată este un tânăr de 25 de ani, din municipiul Fălticeni, județul Suceava”, informează IPJ Gorj, citat de Agerpres.
Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, acesta declarând că în apropierea semnalului de intrare în stația CFR Târgu Jiu a observat o persoană care a sărit din vegetație în fața trenului, fapt pentru care a acționat frâna de urgență și semnalele acustice, însă nu a putut opri la timp.
Cadavrul a fost ridicat și depus la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Vezi si

Gospodărie din Ipotești, distrusă de un incendiu pornit de la un aragaz nesupravegheat

Joi, în jurul orei 12.30, a fost semnalat un incendiu la o casă de locuit …