Friday , December 2 2022

Tânăr de 22 de ani din Voitinel, fără permis, prins de polițiști după o scurtă urmărire la volanul unui Logan fără ITP și RCA

Sâmbătă seara, la ora 19.35, pe raza comunei Voitinel, pe drumul comunal din cătunul de romi, polițiștii au efectuat semnalele de oprire conducătorului unui autoturism marca Dacia Logan. șoferul nu s-a conformat semnalului de oprire, motiv pentru care polițiștii au trecut la urmarirea acestuia, după aproximativ 200 de metri autoturismul fiind blocat în trafic.

politia, masina noua Obiectiv

Loganul era condus de L. Andrei, de 22 ani, domiciliat în comuna Voitinel, care nu posedă permis de conducere. Fiind testat cu aparatul etilotest s-a stabilit că acesta nu a consumat băuturi alcoolice.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a mai constatat faptul că L. Andrei nu are asupra sa documentele prevăzute de lege, iar autoturismul Dacia Logan are ITP expirat din data de 05.06.2021 și nu are poliță de asigurare obligatorie RCA valabilă.

În cauză lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu, întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Vezi si

Femeie de 28 de ani prinsă în toiul nopții la volan fără permis

În noaptea de miercuri spre joi, la orele 01:50, pe drumul județean 178 de pe …