Saturday , December 3 2022

Tânăr de 20 de ani, cu permisul suspendat și beat cui, băgat în arest după ce a intrat cu mașina în doi stâlpi, la Gura Humorului

În data de 2 august, în jurul orelor 01:58, T. Dumitru, de 20 ani, din   Capu Codrului, comuna Păltinoasa, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat, pe Bd. Bucovina, din Gura Humorului, având direcția de deplasare Frasin către Suceava, ajuns în intersecția bd. Bucovina cu str. Parcului, a traversat intersecția pe culoarea galben-intermitent a semaforului și pentru că că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers părăsind partea carosabilă pătrunzând pe trotuarul din dreapta a direcției de mers, intrând în doi stâlpi de iluminat public.

politia, masina noua Obiectiv

S-a procedat la verificarea în baza de date a deținătorilor de permise de conducere din România, ocazie cu care s-a stabilit faptul că numitul T. Dumitru apare în baza de date la secțiunea dreptul de a conduce Cu restricții – Suspendat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orășenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a dispus reținerea conducătorului auto pentru 24 ore.

 

Vezi si

Foresta încheie anul cu o deplasare dificilă la Bacău

  “Galben-verzii” joacă pe terenul celei de-a doua clasate sâmbătă, de la ora 14.00 Foresta …