Tuesday , August 9 2022

Tânăr de 19 ani din Liteni, mort după ce s-a urcat în toiul nopții pe un stâlp electric

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 01.30, Poliția Orașului Liteni a fost sesizată prin  112 de către C. Ionut, despre faptul că un prieten de-al său,  Lupu Florin, de 19 ani, din Liteni, s-a electrocutat pe un stâlp afla în incinta parcului orașului Liteni și este posibil ca acesta să fie decedat.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, iar tânărul care a anunțat tragedia le-a spus că prietenul său  s-a urcat pe un stâlp electric pe care se află montat un transformator cu intensitate electrică foarte ridicată, iar când a ajuns în apropierea transformatorului s-a format un arc electric care l-a electrocutat.

La scurt timp la fața locului au intervenit lucrători din cadrul E-ON care au întrerupt curentul, pentru a se putea interveni în siguranță. Totodată, la fața locului au intervenit și echipajul de pompieri voluntari Liteni, o ambulanță din cadrul Spitalului Județean Suceava și un echipaj SMURD din cadrul ISU  Fălticeni.

Tânărul de 19 ani a fost dat jos de pe stâlp, iar după mai multe manevre de resuscitare acesta nu a mai putut fi readus la viață, declarându-se decesul său.

Vezi si

Femeie de 82 de ani din Broșteni, găsită moartă după ce a fost violată de un individ de 37 de ani

Blestemăția s-a petrecut joi noaptea, când bărbatul, băut, a intrat peste bătrână în casă, știind …

Leave a Reply

Your email address will not be published.