Sunday , January 29 2023

Tânăr de 17 ani, reținut după ce a intrat în casa unui bătrân de 84 de ani, l-a lovit și a cerut să-i dea bani

Sâmbătă seara, la orele 19:45, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini au fost sesizați telefonic de către P. Dumitru, de 84 ani, din Baia, cu privire la faptul că în noaptea 05/06 noiembrie 2021 a pătruns o persoană în locuința sa și l-a bătut.

Conform declarațiilor bătrânului, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orelor 02.00,  un bărbat de 20 – 25 ani a pătruns în curtea sa, după care a forțat ușa de acces în locuință, pătrunzând în interior, cerându-i să-i dea suma de bani pe care o deține în locuință. Bătrânul a fost lovit în zona capului, însă hoțul a fugitapoi din locuință, fără a sustrage vreo sumă de bani sau alte obiecte.

Duminică, au continuat cercetările privind tentativa de tâlhărie  cu sprijinul lucrătorilor din cadrul BIC Fălticeni și a fost identificat autorul în persoana lui P. Vasilică-Cristian, de 17 ani, localnic.

S-a dispus reținerea suspectului P. Vasilică Cristian pentru o perioadă de 24 de ore, adolescentul fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …