Tuesday , November 29 2022

Tânăr de 17 ani din Solonețu Nou, prins conducând fără permis o motocicletă cu număr fals de înmatriculare

Luni seara, la orele 19,30, cu ocazia activității de patrulare pe raza comunei Cacica, polițiștii au oprit pentru control pe drumul comunal ” Saca” de pe raza satului Pârteștii de Sus, comuna Cacica, o motocicletă marca Suzuki.

politia, masina noua Obiectiv

Conducătorul motocicletei, P.G., de17 ani, domiciliat în Solonețu Nou, a declarat faptul că nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule întrucât este minor.

I s-a solicitat să prezinte certificatul de înmatriculare, polița  RCA sau alte documente ale motocicletei, ocazie cu care acesta a declarat că nu are niciun document asupra sa, însă are aceste acte la domiciliul său și le va prezenta ulterior organelor de poliție.

Verificând în baza de date, polițiștii au constatat faptul că numărul de înmatriculare de pe motocicletă a fost atribuit unui autoturism marca VW Passat variant, în anul 1991, autoturism radiat din circulație, fără a mai fi atribuit altui autovehicul. Tânărul s-a ales cu dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de:„Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „Conducerea unui autovehicul neînmatriculat” și „Conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Vezi si

Premierul Nicolae Ciucă : La Mulți Ani, frumoasă Bucovină! La mulți ani, tuturor românilor bucovineni!

La 104 ani de la unirea Bucovinei cu Țara, premierul Nicolae Ciucă a transmis un …