Saturday , June 22 2024

Tânăr de 17 ani arestat după ce a încercat să violeze o fata de 14 ani, ameninţând-o cu un cuţit

.
tentativa s-a petrecut luni seara, fata fiind acostata pe o punte de peste p=r=ul Solone], din Pîrte[tii de Jos t=n\rul a amenin]at-o pe adolescenta cu un cu]it, ar fi încercat sa o violeze, dar fata a strigat dupa ajutor, agresorul s-a speriat [i a fugit, fur=ndu-i fetei telefonul mobil Judecătoria Gura Humorului a emis ieri pe numele t=n\rului un mandat de arestare preventivă pentru 19 zile
Un tânăr de 17 ani, din Pîrte[tii de Jos, a fost arestat pentru 19 zile, după ce a acostat pe stradă o adolescentă în vârstă de 14 ani, pe care, ameninţând-o cu un cuţit, a încercat să o violeze şi i-a furat telefonul mobil.
Poliţia Judeţeană Suceava a informat, miercuri, că agenţii postului din Pîrteştii de Jos au fost sesizaţi, luni seară, de o fată în vârstă de 14 ani că în cursul serii respective a fost acostată de un tânăr necunoscut, care, sub ameninţarea unui cuţit, ar fi încercat să o violeze, furându-i, totodată, şi telefonul mobil.
În urma cercetărilor s-a stabilit că luni, în jurul orei 21.00, fata a fost acostată de un tânăr în timp ce traversa o punte peste pârâul Soloneţ, în localitatea Pîrteştii de Jos.
Conform sursei citate, tânărul a ameninţat-o pe fată cu un cuţit, încercând să o violeze, şi i-a furat telefonul mobil. Fata a strigat după ajutor după ce a văzut o persoană în curtea unei case aflate în apropiere, astfel că agresorul a eliberat-o şi a fugit.
Poliţiştii l-au identificat pe tânăr, în vârstă de 17 ani, asupra acestuia fiind găsit atât telefonul mobil al fetei, cât şi cuţitul cu care acesta a ameninţat-o.
La propunerea Poliţiei Judeţene Suceava, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a confirmat începerea urmăririi penale în cazul tânărului, sub acuzaţiile de tâlhărie şi perversiuni sexuale. De asemenea, Judecătoria Gura Humorului a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 19 zile.

Vezi si

Gala Olimpicilor Ștefaniști 2024, la final de an școlar (FOTO)

Titlul de ELEVUL ȘTEFANIST AL ANULUI 2024, însoțit de distincția supremă a instituției,  DIPLOMA și …