Thursday , March 23 2023

Tânăr de 17 ani arestat după ce a încercat să violeze o fata de 14 ani, ameninţând-o cu un cuţit

.
tentativa s-a petrecut luni seara, fata fiind acostata pe o punte de peste p=r=ul Solone], din Pîrte[tii de Jos t=n\rul a amenin]at-o pe adolescenta cu un cu]it, ar fi încercat sa o violeze, dar fata a strigat dupa ajutor, agresorul s-a speriat [i a fugit, fur=ndu-i fetei telefonul mobil Judecătoria Gura Humorului a emis ieri pe numele t=n\rului un mandat de arestare preventivă pentru 19 zile
Un tânăr de 17 ani, din Pîrte[tii de Jos, a fost arestat pentru 19 zile, după ce a acostat pe stradă o adolescentă în vârstă de 14 ani, pe care, ameninţând-o cu un cuţit, a încercat să o violeze şi i-a furat telefonul mobil.
Poliţia Judeţeană Suceava a informat, miercuri, că agenţii postului din Pîrteştii de Jos au fost sesizaţi, luni seară, de o fată în vârstă de 14 ani că în cursul serii respective a fost acostată de un tânăr necunoscut, care, sub ameninţarea unui cuţit, ar fi încercat să o violeze, furându-i, totodată, şi telefonul mobil.
În urma cercetărilor s-a stabilit că luni, în jurul orei 21.00, fata a fost acostată de un tânăr în timp ce traversa o punte peste pârâul Soloneţ, în localitatea Pîrteştii de Jos.
Conform sursei citate, tânărul a ameninţat-o pe fată cu un cuţit, încercând să o violeze, şi i-a furat telefonul mobil. Fata a strigat după ajutor după ce a văzut o persoană în curtea unei case aflate în apropiere, astfel că agresorul a eliberat-o şi a fugit.
Poliţiştii l-au identificat pe tânăr, în vârstă de 17 ani, asupra acestuia fiind găsit atât telefonul mobil al fetei, cât şi cuţitul cu care acesta a ameninţat-o.
La propunerea Poliţiei Judeţene Suceava, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a confirmat începerea urmăririi penale în cazul tânărului, sub acuzaţiile de tâlhărie şi perversiuni sexuale. De asemenea, Judecătoria Gura Humorului a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 19 zile.

Vezi si

Consilierii școlari au încercat, vreme de doi ani, să reducă abandonul școlar în 8 localități sucevene, prin proiectul CESI

Proiectul s-a derulat în perioada ianuarie 2021- martie 2023, fiind organizate activități de consiliere individuală …