Thursday , February 2 2023

Tâlhar în serie, prins de poliţiştii suceveni

politie rutiera


In perioada iunie – iulie 2014, poliţiştii judiciarişti din cadrul Poliţiei municipiului Suceava au fost sesizaţi cu privire la trei fapte de tâlhărie, victime fiind trei tinere din municipiul Suceava. Poliţiştii judiciarişti au desfăşurat activităţi investigative complexe, în urma cercetărilor fiind depistat principalul suspect în persoana lui Iulian Florin Petrilă, de 18 ani,oraşul Petrila, din judeţul Hunedoara. In baza probelor administrate, acesta a fost reţinut de poliţişti şi încarcerat în arestul IPJ Suceava, iar ieri urma să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
In data de 15 iunie 2014, la ora 17.19, poliţia a primit o reclamaţie prin 112 despre faptul că un individ i-a furat telefonul mobil Mihaelei T., în timp ce era în apropierea Cetăţii de Scaun a Sucevei. Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că, în jurul orei 17.00, Mihaela T., de 18 ani, din Suceava, era pe scările ce duc spre cetate, împreună cu o colegă. La un moment dat a fost acostată de un tânăr necunoscut care i-a smuls telefonul mobil din mână, după care a îmbrâncit-o pentru a putea să scape.
Ulterior, în data de 29 iunie a.c., la ora 14.40, Poliţia municipiului Suceava, a primit o sesizare prin 112 din partea Alinei S., de 19 ani, din municipiul Fălticeni, cum că un individ necunoscut i-a furat poşeta în care avea mai multe bunuri. Din cercetările poliţiştilor a reieşit că în data de 29 iunie 2014, în jurul orei 14.40, în timp ce reclamanta, însoţită de o prietenă, mergea pe strada Republicii din municipiul Suceava, moment în care un individ necunoscut i-a smuls poşeta pe care o ducea pe umărul drept şi care conţinea documente personale, mai multe carduri, suma de 50 de lei, prejudiciul fiind de circa 250 de lei.
De asemenea, în data de 6 iulie 2014, la ora 16.30, Diana C., de 22 de ani, din municipiul Botoşani, a reclamat faptul că în timp ce mergea pe strada Aleea Venus din municipiul Suceava, a fost acostată de un tânăr care a îmbrâncit-o şi i-a smuls din mână portofelul fugind printre blocurile din partea opusă. In interiorul acestuia avea suma de 150 de lei şi trei carduri bancare. Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 200 de lei. (C.Z.)

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …