Thursday , February 9 2023

Synevo a inaugurat un centru de recoltare pe strada Mărășești

Synevo România, unul dintre operatorii care oferă servicii de diagnostic și­ ­la­borator, a inaugurat pe data de 4 martie un centru de recoltare în orașul Suceava. Compania dispune deja de două laboratoare medicale în județul Suceava, în orașele Suceava și Rădăuți, la care se adaugă șapte centre de recoltare în Suceava, Rădăuți, Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc.

Noul punct de recoltare din orașul Suceava este amplasat pe strada Mărășești, numărul 22. Centrul recent inaugurat deține două cabinete de recoltare, unul pentru probe de sânge, iar altul pentru probe ginecologice.

Synevo are o prezență puternică în regiunea Moldovei unde acoperă majoritatea județelor. Compania deține în această regiune patru laboratoare medicale și 17 centre de recoltare amplasate în zece orașe diferite. Suceava este județul din Moldova cu cea mai puternică prezență Synevo.

„Suntem încântați să  inaugurăm cel de-al treilea centru de recoltare din orașul Suceava, care va permite un acces mai facil pentru pacienții din zonă reducând și timpii de obținere a rezultatelor. În plus, acum mai mulți suceveni vor beneficia de toate investițiile pe care le realizăm constant în dotarea laboratoarelor noastre și în extinderea constantă a portofoliului de servicii”, a declarat Ovidiu Marta, Director Regional Est Synevo România.

Synevo România este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic și de laborator din România, cu peste 100 de locații în întreaga țară, se arată într-un comunicat transmis de companie.

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …