Symmetrica va moderniza vara aceasta parcarea dintre Palatul de Justiție și Biserica Nașterea Maicii Domnului

reportersite
4/06/20 ora:11:10pm

Parcarea din spatele Palatului de Justiție din Suceava va fi modernizată în această vară. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut un anunț în acest sens, după ce a participat la o ceremonie religioasă de sfințire a unui turn de la biserica situată în proximitatea Palatului de Justiție. „În asociere cu Curtea de Apel Suceava vom realiza și modernizarea parcării”, a precizat primarul, pe contul său de facebook. Menționăm că edilul a mai spus că, recent, a fost finalizată licitația pentru lucrările de modernizare.

Conform datelor de pe SEAP/SICAP, a fost vorba de o atribuire directă a unui contract de lucrări în sumă de 325 de mii de lei, fără TVA pentru compania Symmetrica iar aceasta va trebui să efectueze lucrări de reparații parcare Aleea Trandafirilor și str. Anastasie Crimca (accesele sunt din ambele străzi iar suprafața este de 1.208 mp) cu pavaj și borduri, astfel: desfacere pavimente și borduri existente, săpătură, umpluturi cu balast stabilizat, livrare și montaj pe suport din beton bordură 10×15, livrare și montaj pe suport din beton bordură 20×25, livrare și montaj pe suport din beton rigole 30×12, livrare și montaj pe suport de nisip – pavaj premium antichizat de 6cm și de 8cm grosime.

De asemenea, edilul a precizat că este un „proiect frumos” și crede că în următoarele 60 de zile aici se va lucra și se va construi o parcare frumoasă. (D.P.)

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Lulu 05/06/2020 la ora 10:20 -

    Rușine! În față la Dorna și Banca Transilvania George Enescu e dezastru și nu pune nimeni nicio pavela!!!!!

  2. Lulu 05/06/2020 la ora 10:16 -

    Rușine! În față la Dorna și Banca Transilvania din George Enescu este o bătaie de joc, sunt sparte toate plăcile alea!!!! De ce nu vreți sa le reparații???? Rușine!!!!!