Friday , December 2 2022

Sute de pachete cu ţigări confiscate în urma unor percheziţii la Frasin

S-au confiscat şi sticle de alcool pentru care nu existau documente de provenienţă. Au fost nouă percheziţii domiciliare dar şi la sedii de societăţi comerciale. Doi bărbaţi şi o femeie sunt cercetaţi pentru contrabandă

perchezitii

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în cursul zilei de luni, 20 iulie, în executare mandatul de percheziţie emis la data de 16 iulie de Judecătoria Gura Humorului şi au efectuat nouă percheziţii, la persoane fizice şi sedii de societăţi comerciale din oraşul Frasin.
In urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor, 627 de pachete cu ţigări de diferite mărci, fără banderole fiscale, de provenienţă ucraineană şi Duty-Free şi nouă pet-uri din plastic la un litru fiecare, continând lichid incolor, fără timbru fiscal sau alte elemente de identificare, bunuri pentru care nu existau documente de provenienţă. Oamenii legii continuă cercetările faţă de doi bărbaţi, unul îm vârstă de 42 de ani şi celălalt în vârstă de 52 de ani dar şi faţă de o femeie în vârstă de 60 ani, toţi din oraşul Frasin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, dosarul penal urmând să fie soluţionat procedural.

Vezi si

Filtre rutiere și controale făcute de polițiști în pub-uri și săli de jocuri din Vicovu de Sus

Având în vedere evoluţia situaţiei operative  la nivelul zonei de competență a Poliției Orașului Vicovu …