Thursday , June 13 2024

Sute de oameni au participat la lansarea candidaturilor liberale pentru primăriile Moldovița și Vatra Moldoviței. Flutur: ”A fost o atmosferă electrizantă, foarte încurajatoare și optimistă”

Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, a făcut în cursul zilei de marți un adevărat maraton electoral în zona de munte a județului. După ce a participat la lansarea candidaților liberali pentru primăriile comunelor Moldova-Sulița, Izvoarele Sucevei și Fundu Moldovei, marți seara, Gheorghe Flutur, însoțit de parlamentarii suceveni  Angelica Fădor și Constantin-Daniel Cadariu, a participat la două întâlniri electrizante, cu sute de oameni, la Moldovița și Vatra Moldoviței. Traian Iliesi va fi în continuare primar la Moldovița, iar Vatra Moldoviței este o comună cu un minim de 90% susținere pentru PNL, în semn de recunoștință pentru Virgil Saghin și Gheorghe Flutur, a fost concluzia serii de marți.
Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu deputatul Angelica Fădor și senatorul Daniel Cadariu, au participat marți după-amiază la lansarea candidaturii pentru primărie a lui Traian Iliesi, candidat de la Moldovița. Acesta este adesea numit „stâlpul Bucovinei” de către președintele PNL, fiind considerat un adevărat erou pentru mandatele sale. Iliesi a preluat o localitate uitată și prăfuită, care acum a devenit o perlă a Bucovinei, cu oameni gospodari, un muzeu al ouălor încondeiate, mocănița Huțulca și un port popular aparte al huțulilor.
Traian Iliesi a fost primul primar care a inițiat proiectele de apă și canalizare, a asfaltat drumuri, a construit diguri, poduri și podețe. A scos Moldovița de sub ape după inundațiile din 2008 și 2010, cu ajutorul președintelui Gheorghe Flutur.
Astăzi, comuna are școli și un liceu modernizate, dispensare, stații de salvare pentru toată valea Moldoviței. Președintele Flutur a anunțat că va continua drumul de la Argel spre Valea Brodinei și punctul de frontieră Ulma.
”Traian Iliesi va fi în continuare primar”, a spus Flutur, iar acest lucru este confirmat de ropotele de aplauze pe care le-a primit în timpul prezentării realizărilor primarului de la Moldovița.
La Vatra Moldoviței, atmosfera a fost incendiară, peste 500 de oameni participând la lansarea candidaturii lui Virgil Saghin. Președintele Flutur a mărturisit că nu a mai trăit o asemenea experiență, aplauzele și ovațiile fiind atât de puternice încât au întrerupt discursurile. Evenimentul a fost electrizant și mobilizator pentru întreaga echipă. La manifestare au fost prezenți, de asemenea,  parlamentarii de Suceava Angelica Fădor și Constantin-Daniel Cadariu, precum și primarii liberali din Sadova, Frumosu și Moldovița.
Primarul Virgil Saghin a adus la cunoștința gospodarilor din Vatra Moldoviței numeroase realizări, de la apă și canalizare la drumuri modernizate, școli, sală de sport și cămin cultural. Modul său de comunicare și relaționare a fost apreciat, iar mai multe voci au afirmat că Vatra Moldoviței este o comună cu un minim de 90% susținere pentru PNL, în semn de recunoștință pentru Virgil Saghin și Gheorghe Flutur.
Astfel am încheiat maratonul de marți în zona de munte, într-o atmosferă electrizantă, foarte încurajatoare și optimistă”, a declarat Gheorghe Flutur, la finalul întâlnirii de la Vatra Moldoviței.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

LUNGU: Harșovschi spunea că nu împarte victoria cu nimeni. Nici înfrângerea să n-o împartă cu nimeni. Din cauza lui s-a pierdut și Consiliul Județean (VIDEO)

”Festivalul democrației” s-a încheiat, trecem la treabă. Așa a început conferința de presă de miercuri …