Monday , December 5 2022

Sute de apeluri săptămânal la telefonul dedicat de primarul Lungu persoanelor care au nevoie de ajutor în această perioadă

„Telefonul 0230/210678 este pentru a ajuta persoanele de vârsta a treia. Dacă aveți o problemă, vă rog să nu ezitați să ne consultați”, a reamintit ieri primarul Sucevei

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că săptămânal la Primărie se primesc sute de apeluri la telefonul direct de la cabinetul său care a fost pus la dispoziție pentru cei care au probleme: 0230/210678.

După cum a declarat Ion Lungu în conferința săptămânală de presă, „Persoanele vârstnice sună în mod special” și sunt sute de solicitări săpămânal „toate legate în primul rând de ajutorul pentru vaccinare, pentru salvări la spital, medicamente”. Dar, a mai adăugat Ion Lungu, sunt „și alte probleme” pentru care unii suceveni apelează la numărul de telefon respectiv.

„Telefonul 0230/210678 este pentru a apela la primărie și a cere ajutorul îndeosebi de către persoanele de vțârsta a treia. Dacă aveți probleme, văr rog frumos să nu ezitați să ne contactați”, a spus Ion Lungu. Precizăm despre numărul de telefon 0230/210678 că poate fi accesat de luni până sâmbătă între orele 8:00 – 20:00. (D.P.)

Vezi si

Bărbatul care a fost aruncat de la etajul II de explozia din Burdujeni a fost transferat la o clinică din Iași

Pacientul a fost trimis la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași pentru tratament de specialitate  Medicii …