Sunday , July 21 2024

Suspecti de furt din locuinta lasati in libertate de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava

Vineri `n jurul orei 11.00, Silvia M. de 49 ani, din municipiul Suceava, a sesizat prin serviciul de urgen]\ 112, faptul c\ `n aceea[i diminea]\ a constatat for]area u[ii de la intrarea `n locuin]a fratelui s\u, Mihai M. de 48 ani, care `n prezent este plecat `n str\in\tate, din interiorul locuin]ei fiind sustrase mai multe obiecte [i produse alimentare, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1.800 lei.
~n urma cercet\rilor au fost identifica]i principalii suspec]i ai furtului ca fiind Cat\lin D. de 25 ani, Fancisc A. de 44 ani, A.I. de 15 ani, Gheorghe D. de 35 ani, to]i din municipiul Suceava [i Zobar B. de 22 ani, din comuna Simincea.
Bunurile furate au fost g\site [i ridicate de la locuin]a lui C\t\lin D., prejudiciul fiind recuperat `n propor]ie de 80%, iar `n urma probelor prezentate, s-a dispus `nceperea urm\ririi penale fa]\ de C\t\lin D., Zobar B. pentru comiterea infrac]iunii de furt calificat [i fa]\ de Francisc A., Gheorghe D. [i minorul A.I. `n calitate de complici. Din cauz\ c\ `nvinuitul C\t\lin D. este recidivist, anchetatorii au dispus re]inerea acestuia pe o perioad\ de 24 de ore, el fiind prezentat Parchetului de pe l=ng\ Judec\toria Suceava, cu propunere de sesizare a instan]ei `n vederea arest\rii preventive pe o perioad\ de 29 zile. Instan]a a respins `ns\ propunerea formulat\ ca fiind ne`ntemeiat\. Instan]a a mai re]inut faptul c\ `n referatul cu propunere de arestare `ntocmit de procuror nu se indic\ pericolul concret pentru ordinea public\ pe care il reprezint\ inculpatul [i nici nu se argumenteaz\ existen]a acestui pericol. (Cezar P|UN)
.

Vezi si

Ordin de protecție emis împotriva unui bărbat din Câmpulung care și-a lovit iubita

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.37, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost …