Tuesday , November 28 2023

Suspect de contrabanda cu tigari, a incercat sa fuga de politisti in orasul Siret

Mar]i `n jurul orei 18.30, pe raza oraşului Siret, din cauza neacord\rii priorit\]ii de trecere autospecialei poli]iei, conducatorul unui autoturism, a fost somat s\ opreasc\, fiind folosite semnalele acustice şi luminoase. Soferul a refuzat s\ se conformeze, conducând în viteză pe strada Mihail Eminescu unde a oprit în dreptul unui imobil.
Agen]ii de poli]ie au imobilizat persoana `n cauz\, stabilindu-se că se numeşte Florin G. de 37 ani din localitate, fiind proprietar al autoturismului. La controlul autoturismului, s-au depistat în portbagaj şi bancheta din spate patru saci din material plastic de culoare neagră, în care se aflau ţigarete de provenienţă ucraineană de diferite mărci, pentru care conducătorul auto nu avea documente de provenienţă. Întreaga cantitate de ţigarete, în valoare de 20.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul a fost indisponibilizat.
~n privin]a [oferului s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore [i a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca pe data de 27.10.2010 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la contrabandă. (Cezar P|UN)

Vezi si

28 noiembrie – Ziua Bucovinei

Ziua Bucovinei este sărbătorită, începând din 2015, la 28 noiembrie, fiind instituită prin Legea 250/2015. …