Saturday , June 22 2024

Sucevenii au stat la rând la Centrul de Transfuzii și au donat sânge pentru Gabriel Gîngă

Sucevenii s-au mobilizat și s-au prezentat, joi, într-un număr mare la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Suceava unde au donat sânge pentru Gabriel Gîngă. Prieteni, rude, oameni binevoitori au decis să-l sprijine pe Gabriel în această luptă. 53 de persoane au donat joi sânge, pentru acest om, pe care acasă îl așteaptă un copil în vârstă de doar trei ani. ”Mulțumim frumos tuturor celor care au dat curs solicitărilor și rugăminților familiei. Mulțumim pentru gestul empatic și mulțumim pentru răbdarea de care ați dat dovadă. Pentru mulți donatori, a fost donare, cee ace poate a prelungit puțin timpii de așteptare, întrucât protocolul s-a desfășurat mai lent. Felicitări” Așa începe orice poveste frumoasă de succes! Dacă astăzi ați reușit să fiți eroi, o veți putea face la fiecare trei luni. Este vital să ne păstrăm ritmicitatea donărilor de sânge. Astfel, asigurăm continuitatea stocurilor și a actului medical iar sângele nostru salvează cu success vieți”, au transmis organizatorii acestei campanii de donare de sânge.

Reamintim că familia și prietenii lui Gabriel Gîngă, cunoscut drept Calu, au făcut apel la toată lumea să doneze ssânge deoarece acesta are nevoie urgentă de transfuzie de sânge, fiind internat în stare critică, în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean. ”Calu, bunul nostru prieten și membru Thracvm RC Suceava, are nevoie urgentă de ajutorul nostru, fiind internat la Spitalul Județean Suceava, pe secția de Terapie Intensivă. Îi rugăm pe toți cei care pot dona sânge, să specifice numele Gîngă  Gabriel”, a fost mesajul transmis de apropiații acestuia.

Cei care doresc să salveze o viață, o pot face și în cursul zilei de vineri, Centrul Județean de Transfuzii Sanguine fiind deschis între orele 7.30 -1.00. (C.R.)

Vezi si

Ucrainean cu mandat de arestare pentru furt calificat emis de autoritățile franceze, depistat la Vicovu de Sus

Vineri, L. Yurii,  cetățean ucrainean, de 27 ani, cu domiciliu în localitatea Cernăuți, a fost …