Sunday , September 25 2022

Suceveanul rănit grav într-un accident produs la Botoşani a decedat

 Andrei Vasile, de 67 de ani, din Dolheştii Mari, a decedat la Spitalul Judeţean Botoşani. Acesta a ajuns în comă la unitatea spitalicească din judeţul vecin, după ce maşina în care era s-a răsturnat într-un pârâu

Accid Botosani 2 [800x600]


Suceveanul rănit grav într-un accident rutier produs pe raza judeţului Botoşani a murit la Spitalul Judeţean Botoşani. Amintim că miercuri dimineaţă, doi suceveni, soţ şi soţie, au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un grav accident de circulaţie în Botoşani. Accidentul s-a produs pe drumul judeţean ce leagă municipiul Botoşani de localitatea Orăşeni Deal. Mihai Stirbu, de 59 de ani, din comuna Vorona, judeţul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul Dacia Solenza, a intrat în depăşirea unui camion, însă a tras tare stânga de volan pentru a evita autovehiculul Daewoo Cielo care venea din sens opus. Maşina condusă de botoşănean a ieşit de pe drum şi să răsturnat pe cupolă, într-un pârâu. Soferul a decedat pe loc, iar Andrei Vasile, de 67 de ani, din localitatea suceveană Dolheştii Mari, care se afla pe locul din dreapta faţă a fost rănit grav, fiind transportat în comă la Spitalul Judeţean Botoşani, unde medicii erau rezervaţi în privinţa sa, deoarece era ţinut în viaţă doar cu aparatele. Soţiile lor, Elena Stirbu, de 60 de ani şi Ana Vasile, de 69 de ani, care erau pe bancheta din spate, au fost transportate şi ele cu ambulanţa, în stare gravă, la spital.
Ulterior, Ana Vasile a fost transferată cu elicopterul la o clincă de neurochirugie din Iaşi, pentru tratament de specialitate, ea fiind diagnosticată cu „politraumatisme de coloană, toracice şi craniene”, în timp ce Elena Stirbu a fost transferată tot cu elicopterul SMURD la Clinica de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon de la Iaşi, botoşăneanca suferind multiple fracturi costale, un hemopneumotorax, dar şi fracturi ale membrelor. (C.Z.)

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …