Friday , December 9 2022

Suceveanul Ioan Pavel, patronul Daily Caffe, vrea să ridice cele mai înalte blocuri din Iași

Firma Daily Group SRL, patronată de omul de afaceri sucevean Ioan Pavel, cunoscut pentru afacerea cu automatele de cafea Daily Caffe,  vrea să ridice trei blocuri cu 20 de etaje și patru blocuri cu 10 etajeproiect blocuri-min

Conform unui PUZ depus la Primăria Iași, firma suceveanului Ioan Pavel intenționează să pătrundă puternic pe piața imobi­liară din judeșul vecin. Ziarul de Iași  relatează că noul proiect urba­nistic este unul de amploare: șapte blocuri cu 10 și 20 etaje, alături de clădiri mai mici de până în 2 etaje. Investiția este propusă de firma Daily Group SRL, patronată de omul de afaceri sucevean Ioan Pavel. Compania este cunoscută în mare parte pentru afacerea cu automatele de cafea Daily Caffe.

Amplasamentul investiției este pe Bulevardul Metalurgiei din Iași, fiind vorba despre o suprafață de 3,8 ha pe care firma milionarului sucevean a achiziționat-o, în 2017, pentru circa 1,85 milioane de euro, în urma unei licitații organizate de lichidatorul societății ieșene, Casa de Insolvență Transilvania. Terenurile au aparținut producătorului de vinuri ieșean Vinia SA.

Omul de afaceri nu a putut fi contactat, dar din informațiile publicate de Primăria Iași  se poate constata că intenția este de a construi trei blocuri cu 20 de etaje și patru blocuri cu 10 etaje. Între acestea se află imobile cu un regim mic de înălțime, de până în 2 etaje.

Daily Group SRL, conform Registrului Comerțului, are ca domeniu de activitate comerțul cu produse alimentare, băuturi și tutun. Firma este cunoscută în zonă deoarece distribuie automate de cafea. Anul trecut, în Top Forbes 500 a celor mai puternice companii din România, aceasta se află pe poziția 222. Conform analizei Forbes, firma administrată de Ioan Pavel avea în 2016 o cifră de afaceri de 29 de milioane de lei și un profit net de 8 milioane de lei.  (Tudor A.)

 

Vezi si

Extrem de beat, un șofer din Arbore a lovit patru mașini parcate în Şcheia

Joi dimineață,  în jurul orei 04:20, M. Gabriel, din Arbore, a condus un autoturism marca …

3 comments

  1. Asta nu e asociatul alora de la Cobrex care nu au mai ajuns sa decoleze de la Suceava?sa nu ramana si iesenii cu ochii in aer

  2. Cred si eu ca are bani sa faca asa ceva.
    A vazut cineva vreo inregistrare fiscala la automatele de cafea?
    Poate au ceva intern masinile, dar cum el le serviceaza si le exploateaza, face ce vrea.