Tuesday , May 17 2022

Suceveanul  care a lovit cu mașina o femeie pe trotuar a fost arestat pentru 30 de zile

Bărbatul care a lovit cu mașina pe strada Mărășești din municipiul Suceava, o femeie de 49 de ani aflată pe trotuar, fugind apoi de la la locul accidentului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că pe 16 ianuarie, la ora 16.50,  o persoană neidentificată inițial, în timp ce conducea un autoturism Mercedes – Benz pe str. Mărășești din Suceava, a inițiat o manevră de viraj dreapta pentru a opri pe trotuar, unde a acroșat-o și accidentat-o pe H. D., de 49 ani,  care se deplasa în calitate de pieton pe trotuar. Femeia a ajuns cu răni ușoare la spital, dar individul care a lovit-o a plecat de la locul accidentului. El a fost prins după câteva ceasuri de polițiști care au constatat că nu are permis. De asemenea, bărbatul de 42 de ani, din Suceava, a refuzat să sufle în etilotest sau să-i fie preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Prin Încheierea Judecătoriei Suceava din data de 17.01.2022 s-a dispus arestarea preventivă a bărbatului respectiv, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de : „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge”,  „vătămare corporală din culpă”,și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, pe o durată de 30 zile, începând de la data de 17.01.2022, ora 16.50.

Vezi si

În județul Suceava s-a autorecenzat 37.7% din populația rezidentă estimată. Perioada de autorecenzare s-a prelungit până pe 27 mai

Comunele Bălăceana, Ciocănești, Breaza, Moldova Sulița, Ilișești, Zamostea și municipiul Câmpulung Moldovenesc dețin locurile fruntașe, …