Suceveancă de 71 de ani, prinsă după ce a furat trei zile la rând din magazinul Lidl din Şcheia

reportersite
11 august 2020, 22:07

Luni, 10 august, la orele 09:30,polițiștii din Şcheia au fost sesizați direct de către un angajat al magazinului al S.C. LIDL Discount S.R.L., din Sf. Ilie,  despre faptul că o persoană a sustras mai multe produse din magazin.

Politie, masina, Obiectiv

Numita S. Elena, de 71 de ani, domiciliată în municipiul Suceava, a ieșit pe la casa de marcat din maga­zinul S.C. LIDL Discount S.R.L. , având într-o geantă de umăr mai multe produse alimentare pe care nu le-a plătit. În acest sens S. Elena a fost interceptată de către agenții de pază care în urma controlului corporal au identificat bunurile sustrase asupra sa, bunuri ce au fost recuperate.

De asemenea angajatul magazinului a menționat faptul că S. Elena a fost văzută și în zilele de 08 și 09.08.2020 sustrăgând bunuri, fără însă a fi oprită la timp de către paza magazinului.

Reprezentanții S.C. LIDL Discount S.R.L. au declarat că se constituie parte civilă în procesul penal, paguba în ­va­loare de 177,46 lei fiind recuperată în totalitate, urmând ca ulterior să stabilească valoarea bunurilor sustrase din data de 08 și 09.08.2020. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt”.

reportersite