Suceveancă de 63 de ani, ucisă pe trecerea de pietoni de la Tribunal

reportersite
23 noiembrie 2020, 5:30

Vineri dimineață, în jurul orelor 09.55, N. G., de 60 de ani, din municipiul Sf. Gheorghe, județul Covasna, în timp ce conducea autoutilitara marca Fiat pe str. ștefan cel Mare din Suceava, având direcția de deplasare dinspre Primăria Suceava spre Hotel „Bucovina”, a surprins și accidentat pe P. Carmen, de 63 de ani, localnică, care se afla în traversarea drumului public, pe trecerea de pietoni din dreptul Palatului de Justiție.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava. În urma investigațiilor medicale s-a stabilit diagnosticul: „TCC, fractură antebraț stâng și contuzie toraco-abdominală”, victima rămânând internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest la fața locului, rezultatul fiind 0,00 și i s-au recoltat  mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Femeia lovită de mașină nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, acesteia recoltându-i-se mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vineri seara, puțin după ora 22, P. Carmen a decedat la Spitalul Județean Suceava, unde era internată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.