Friday , September 30 2022

Suceveancă de 39 de ani, grav rănită în urma unui accident produs în județul Botoșani

Accidentul s-a produs ieri după-amiază pe E 58, pe drumul dintre Suceava și Botoșani, în localitatea Huțani u un tânăr de 21 de ani, din Botoșani,  a intrat cu mare viteză cu mașina sa într-o autoutilitară condusă de o femeie din Suceava. La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD din Suceava și Botoșani. Din păcate, tânărul a murit în urma rănilor suferite. Soferița din Suceava, grav rănită, a fost transportată la Spitalul Județean Botoșani

O persoană a murit, iar o alta a fost grav rănită în urma unui accident rutier produs, luni după-amiază, pe drumul european E58 care face legătura între Botoșani și Suceava, în localitatea Huțani, au informat reprezentanții Poliției Botoșani.

Un tânăr de 21 de ani aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Botoșani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, fiind lovit puternic de o autoutilitară înmatriculată în județul Suceava.

În urma impactului, tânărul care a produs accidentul și-a pierdut viața, el neputând fi salvat în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele SMURD deplasate la fața locului de la Botoșani și de la Suceava.

“Evenimentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare a unui autovehicul care a pătruns pe sens opus și care a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul care circula dinspre Botoșani către Su­ceava”, a afirmat șeful Serviciului Poliției Rutiere Botoșani, Teodor Orhei. Conform Agerpres, femeia aflată la volanul ­autouti­litare are 39 de ani și este din Suceava. Grav rănită, ea a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Mavromati din Bo­toșani.

 

Vezi si

Leii ucraineni refugiați la Rădăuți au ajuns în Africa de Sud

Simba și Mir, cei doi lei care luni au fost preluați de la Grădina Zoologică …