Suceveancă “badantă” în Italia, dispărută de 11 zile

09 decembrie 2019, 7:58

Viluța Lazarean are 51 de ani, este originară din județul Suceava, dar muncește în Italia de ceva timp, iar în urmă cu 11 zile a plecat de la muncă și de atunci nu se mai știe nimic de ea.

„A lucrat la o bătrână, avea grijă de ea”, spune Nicoleta, fiica femeii care este de negăsit, citată de publicația Rotalianul.

Viluța Lazarean lucra așadar ca „badantă” în provincia Brescia și din cele relatate de fata ei reiese că a dispărut în urmă cu 11 zile din locuința bătrânei pe care o asista, chiar după ce i-a fost plătit salariul. „A dispărut de la locul de muncă după ce a luat salariul”, mai spune tânăra îngrijorată referitor la dispariția mamei sale, citată de publicația Rotalianul.

Copiii femeii, care sunt în prezent în România, sunt extrem de îngrijorați și fac un apel la comunitatea română din Italia pentru a fi ajutați să o găsească. Viluța are circa 1,70 metri înălțime, ochi căprui, părul mai scurt și este slabă. Oricine a văzut-o pe conaționala noastră sau are informații despre unde s-ar putea afla, este rugat să o contacteze pe Nicoleta Lazarean la numărul de telefon 0040 0757 703 231 sau pe tatăl ei, la numărul de telefon 0040 0745 243 588. (D.P.)