Friday , October 7 2022

Suceveanca accidentata intr-un maxi –taxi condus de un tanar sofer, aflat in cursa contracronometru

Joi dup\ amiaz\, pe la  orele 16.00, Poli]ia municipiului Suceava a fost sesizat\ de Spitalului jude]ean ,, Sf. Ioan cel Nou ‘’ Suceava, despre faptul ca Lidia A. de 60 ani din localitate, prezent\ leziuni  ca urmare a unui accident de circula]ie.
~n urma cercet\rilor poli]i[tilor s-a stabilit c\ femeia era pasager\ într-un maxi-taxi condus de Constantin P. de 25 ani din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere pentru categoriile ,, B,C,D’’ din anul  2003, iar în momentul în care acesta a frânat brusc pentru a evita coliziunea frontal\ cu alt automobil condus regulamentar în aceea[i direc]ie de deplasare de Dragos C. de  44 ani, posesor al permisului de conducere pentru categoria ,, B’’ din anul  2004, femeia care se afla pe un scaun, a c\zut [i s-a lovit de elementele fixe din interiorul autovehiculului.
În urma impactului, a rezultat v\t\marea corporal\ a femeii. Conduc\torii  auto [i victima  au fost testa]i cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar conducatorilor  auto le-au fost  recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vezi si

O polițistă din Cernăuți a murit împușcată în cap de un pedofil pe care încerca să-l rețină în fața unei școli

O polițistă de patrulare, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată în cap, …