Thursday , October 6 2022

Sucevean, prins la volan cu un permis de conducere ucrainean fals

Joi, 15 septembrie, la orele 13:10, un echipaj de poliție a oprit în trafic pe strada Zefirului, un autoturism marca Mercedes-Benz la volanul căruia se afla R. Vasile, de 39 ani, din Suceava. Acesta a prezentat lucrătorilor de poliție pentru control cartea de identitate, permisul de conducere categ. A și B eliberat de autoritățile Ucrainene și documentele vehiculului.

La examinarea atentă a permisului de conducere, agenții de poliție au constat că există diferențe de aspect între documentul prezentat și un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Ucraina. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea şi valabilitatea acestuia, s-a procedat la verificarea amănunțită constatându-se faptul că permisul de conducere pe care  R. Vasile l-a înmânat organelor de poliție nu corespunde din punct de vedere al elementelor de siguranță.

Suceveanul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „falsul material în înscrisuri oficiale”, „uzul de fals”  şi „fals material în înscrisuri oficiale”.

 

Vezi si

CSU din Suceava a pierdut fără drept de apel la Constanța

CSU din Suceava a pierdut la scor, 25-37 (9-20), meciul disputat miercuri seară, pe terenul …