Saturday , March 2 2024

Sucevean prins în timp ce încerca să vândă 50 de grame de heroină în recepţia unui hotel din Suceava

heroina

Lucrătorii antidrog au prins în flagrant un sucevean care avea asupra sa 50 de grame de heroină în recepţia unui hotel din municipiul reşedinţă de judeţ. Poliţiştii suceveni au mai depistat si patru botoşăneni care au procurat heroină din Franţa atât pentru consum cât şi pentru vânzare. Patru dintre cei cinci tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă

Cinci tineri, printre care şi un sucevean au fost prinşi în flagrant în timp ce acesta din urmă încerca să vândă heroină într-un hotel din municipiul Suceava. Lucrătorii antidrog din cadrul BCCO Suceava s-au sesizat din oficiu că într-un spaţiu de cazare de pe raza municipiului Suceava se afla un tânăr despre care existau suspiciuni că ar avea asupra sa o cantitate de heroină. Lucrătorii antidrog din cadrul BCCO Suceava sub coordonarea procurorului de caz, în data de 23 mai a.c., în jurul orelor 16.30, la recepţia unui hotel de pe raza municipiului Suceava l-au surprins în flagrant pe Bogdan Ostrovan, de 26 ani, din Suceava, care avea asupra sa cantitatea de circa 50 de grame substanţă sub formă de pulbere de culoare maronie ce prezenta suspiciuni a fi heroină. Substanţa a fost trimisă la Laboratorul Analize şi Profil al Drogurilor din cadrul BCCO Iaşi, constatându-se că este heroină în amestec cu cofeină.
În baza probelor administrate în cauză au mai fost identificaţi alţi patru tineri de pe raza judeţului Botoşani care au procurat heroina din Franţa, atât pentru consum propriu cât şi pentru vânzare. În noaptea de 23 spre 24 mai a.c., în jurul orelor 03.10, lucrătorii antidrog coordonaţi de procurorul de caz i-au prins în flagrant pe Costel Murariu, de 25 ani, Răzvan Tucă, de 23 ani, Petre Ciucălău şi Constantin Cazacu, de 20 ani, toţi din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, imediat după ce au vândut aproximativ 70 de grame heroină. Oamenii legii au dispus arestarea pe o perioadă de 24 de ore a lui Bogdan Ostrovan, Costel Murariu, Răzvan Tucă şi Constantin Murariu, cei patru urmând a fi prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. (C.Z.)

Vezi si

La Zvoriștea se va construi un pod nou, pe DN 29A, pe drumul spre Dorohoi

Peste Siret, la Zvoriștea un pod nou se va construi în locul celui existent actualmente …