Saturday , February 4 2023

Sucevean fără permis, prins gonind cu 101 km/h, la Dărmănești

Pe 28 noiembrie, la ora 09:14, patrula de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Suceava – Biroul Rutier, acționând pe DN2, în localitatea Dărmănești, a observat un autoturism marca Opel ce se deplasa dinspre Pătrăuți spre Rădăuți cu viteza de 101 km/h (^51 km/h față de limita legală pe sectorul de drum).

După ce mașina a fost oprită în dreptul stației peco Octan, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se legitimeze, să prezinte și înmâneze documentele personale și ale autoturismului, iar acesta a înmânat cartea de identitate, certificatul de înmatriculare al autoturismului, precum și polița RCA, declarând verbal faptul că nu are asupra sa permisul de conducere. După ce au stabilit identitatea conducătorului auto, în persoana lui N. Dănuț, cu domiciliul în municipiul Suceava, polițiștii  au verificat în baza de date, stabilind că acesta nu posedă permis pentru nicio  categorie de vehicule.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru depășirea vitezei maxime admise pe sectorul de drum cu ^51 km/h, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …