Saturday , May 25 2024

Sucevean de 79 de ani atacat la buzunare, in plina zi, de o tigancusa din Scheia

T=n\ra de 16 ani are la activ nu mai pu]in de 16 furturi dovedite, dar a fost de fiecare dat\ l\sat\  `n libertate
Siguran]a cet\]enilor one[ti care `[i permit s\ ias\ la m\car o scurt\ plimbare pe strad\ `n miezul zilei, este tot mai grav viciat\ de indivizi care nu mai au nimic de pierdut [i, `n condi]iile `n care exist\ o toleran]\ f\r\ precendent fa]\ de ac]iunile antisociale ale unor grupuri, nu neap\rat constituite pe criterii etnice, ac]ioneaz\ f\r\ niciun resentiment.
Astfel, duminic\ dup\ amiaz\, `n jurul orei 16.00, o patrul\ auto din cadrul Biroului Ordine Public\ al Poli]iei municipiului Suceava s-a deplasat pe strada Oituz de unde  s-a primit o sesizare c\ o tân\r\ love[te un b\trân cu scopul de a-i sustrage bani din buzunar.
La locul semnalat, poli]i[tii au g\sit-o pe minora Elena – Cristina de 16 ani,  din clanul de romi Gherman  din localitatea {cheia, care l-a lovit pe Vladimir  P. de 79 ani din Suceava, cu scopul de a-i sustrage bani, fiind surprins\ [i re]inut\ de un ofi]er de poli]ie aflat în concediu. Victima se afla sub influen]a b\uturilor alcoolice [i nu avea asupra sa bani.  Elena Cristina a  ar\tat doar buletinul de identitate poli]istului care a surprins evenimentul, pe care l-a b\gat imediat înapoi în buzunar. În cauz\ a fost întocmit dosar de cercetare penal\ fa]\ de Elena Cristina, pentru comiterea infrac]iunii de tentativ\ de furt care urmeaz\ a fi solu]ionat procedural.  Domni[oara din {cheia are la Poli]ie, la fel de multe dosare de cercetare penal\ c=]i ani are – 16. Pentru o parte dintre acestea, majoritatea furturi, a fost trimis\ `n judecat\, pentru altele s-a `nceput urm\rirea penal\, altele fiind doar `n faza de cercetare. (N.R.)

Vezi si

Bogdan Gheorghiu: Programul de guvernare al PSD – dictatură controlată: ”Rîmbu are în sânge postura de controlor. Șoldan are o atitudine paranoică”

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu, fost ministru al Culturii, a transmis, sâmbătă un mesaj …