Thursday , December 1 2022

Sucevean de 51 de ani, prins la Berchișești cu o mașină plină cu țigări de contrabandă

Marti, 11 octombrie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate, ocazie cu care la ora 13.30, a fost oprit în trafic, pe raza localității Berchișești, un autoturism marca Volkswagen Touran, având aplicate plăcuțe de înmatriculare de România. Acesta era condus de un cetățean român, în vârstă de 51 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră suceveni au constatat faptul că bărbatul transporta, în portbagajul autoturismului, mai multe colete cu țigări. S-a luat măsura conducerii autoturismului cu țigări împreună cu șoferul la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor din mijlocul de transport, a rezultat cantitatea de 2.000 pachete de ţigări de provenienţă Duty-Free, în valoare de aproximativ 23.400 lei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub directa coordonare a unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Vezi si

Peste 80 de polițiști suceveni sunt prezenți în trafic pentru fluidizarea circulației și prevenirea accidentelor rutiere

În cursul zilei de joi, 1 Decembrie, peste 80 de polițiști rutieri și de ordine …