Sucevean de 51 ani, rănit într-un accident produs din cauza vitezei, pe DN 17

reportersite
01 octombrie 2020, 6:45

Joi dimineață, la ora 08.32, S. G., de 51 ani, din Suceava,  în timp ce conducea  autoturismul marca Audi pe DN 17 în afara localității Ilișești, către Păltinoasa, pe fondul neadaptării vitezei în curbă la stânga și a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoutilitara marca Iveco condusă de către S. F., de 46 ani, din Bucșoaia.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului Audi, care a fost transportat cu ambulanța la Secția UPU a Spitalului Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, ocazie cu care a fost diagnosticat cu: „contuzionat prin accident rutier, contuzie toraco-abdominală”.

Conducătorul autoutilitarei Iveco a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Conducătorul autoturismului Audi nu a putut fi testat din motive medicale.  De la ambii conducători auto au fost prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
secretarasite